Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kasvatus

Tämän otsikon alta löytyy kokonaisvaltaista tietoa Achaikosin kasvatustoiminnasta, joka keskittyy jalostamaan terveitä ja hyvälinjaisia siperianhuskyja, kaikkia rodun tärkeitä ominaispiirteitä vaalien.

 


© Collins | lisenssi

 Kasvatusperiaatteet

Achaikosin kasvatustoiminta on melko pienimuotoista, sillä laumakokomme on pieni ja jokaista pentuetta edeltää suunnittelu sekä harkinta.

Achaikosin kasvatustyön tarkoituksena on tuoda virtuaalikoiramaailmaan puhdasrotuisia, terveitä ja rodunomaisia koiria, kaikki ulkomuodolliset ja psyykkiset ominaisuudet huomioon ottaen. Jos hakusessa on sievä ja sirorunkoinen näyttelykehän sipsuttaja, on sellainen kasvatti etsittävä muualta - rodun luontainen kauneus ja näppärä rakenne toki korostuvat meidänkin kasvatustoiminnassa, mutta ennen kaikkea kasvatamme käyttölinjalle kallistuvia, voimakkaita, nopeita ja sitkeitä työkoiria. Terve, sulavalinjainen ja sopusuhtainen kehonrakenne mahdollistaa vetokoiran tärkeimmät fyysiset ominaisuudet, ja henkisistä ominaisuuksista vaalimme aktiivisuutta, valppautta ja älykkyyttä.

Ennen nartun astuttamista huolehdimme, että kummatkin vanhemmat ovat rotunsa huippuluokkaa. Sovelias luonne todetaan palveluskoiraliiton BH-kokeessa ja sitä ennen haemme näyttöä valjakkoajon lisäksi useammasta eri lajista. Pyrimme myös siihen, että jalostukseen käytettävä koira on käynyt rotuun erikoistuneen tuomarin arvioitavana ja saanut vähintään laatuarvosana H:n.

Jos olet kiinnostunut Achaikosin kasvatustoiminnasta tavalla tai toisella, koski se sitten pennun varaamista tai astutusta, voit ottaa yhteyttä minuun, Myraan, käyttäen sähköpostiosoitetta achaikoss[@]outlook.com. Jos olet varaamassa pentua, luethan huolella myös alla olevan tekstin, joka koskee pennun luovutusehtoja.

Pennun luovutusehdot

:: Achaikosin pennut luovutetaan mahdollisimman pysyviin ja hyviin koteihin, joissa ne saavat viettää niiden henkiseen ja fyysiseen aktiivisuustasoon suhteutettua, mukavaa työ- ja harrastekoiran elämää. Valjakkoajo on Achaikosin koirien ehdoton pääpainotuslaji, joten toivoisin näkeväni kasvatteja erityisesti tämän lajin kisakentillä, mutta miksipä ei muuallakin! Agility, toko, pelastuskoiratoiminta, metsäjäljestys, näyttelyt, taakanveto ja monet muut lajit on todettu oikein hyvin soveltuviksi näille monipuolisille koirille.

:: Mikäli sattuu niin, että joudut luopumaan kasvatistani esim. kennelisi lopettamisen vuoksi, ilmoitathan siitä ensisijaisesti minulle. En toivoisi, että kasvatti katoaisi ihan kokonaan virtuaaliavaruuteen, joten tilanteesta riippuen voisin ottaa koiran itselleni tai antaa vapaat kädet sen kanssa uuden kodin löytämisessä.

:: Tän kennelin tuotokset tunnistaa Achaikos -nimiliitteestä, ja tämä virallinen nimi on ainoa juttu, jota ei lähdetä muuttamaan.

:: En pakota kertomaan nassukoiden kuulumisia vaikka ihanaa olisikin sellaisia vastaanottaa, mutta haluaisin silti säilyttää pentuesivuilta löytyvät linkit kasvattien tietoihin ajan tasalla, jotta voin vähän väliä tulla itse katselemaan, mitä sinne kuuluu. :) Eli, mikäli kenneli muuttaa, olisi kiva, jos siitä saisi ilmoitusta.

:: Samoin haluaisin kuulla, jos kasvatti syystä tai toisesta menehtyy.

:: Jos suunnittelet käyttäväsi kasvattiamme jalostukseen, siitä olisi mukava saada ilmoitusta.

Pentueet & kasvatit

- Ei pentueita

Suunnitelmat

kevät/syksy 2015

Koirat ovat keräilleet ahkerasti meriittejä, ja sitten, kun oma aika riittää ja kun koirat ovat valioituneet vielä valjakkoajosta, voisi Achaikosin ensimmäinen pentue olla ajankohtainen. Mahdollisia yhdistelmiä tällä hetkellä:

 

x

x

 

Kuulen mielelläni sähköpostin kautta, jos satut olemaan kiinnostunut mahdollisesta pennusta / kiinnostunut  tarjoamaan koiraasi astutukseen. Samat "kriteerit", jotka olen ylempänä listannut vanhempia sekä pennun luovutusehtoja koskien, pätevät näissä molemmissa tapauksissa. :)

Achaikos is a sim-game kennel (read more)
Achaikos on virtuaalinen kennel (lue lisää)

©2020 team achaikos | sim-game kennel - suntuubi.com